<nav id="wc48c"></nav>
  • <source id="wc48c"><bdo id="wc48c"></bdo></source>
  • <small id="wc48c"><table id="wc48c"></table></small>
    mobile station

    OXYFENTONG Oxytetracycline 20% + Diclofenac sodium 0.5% Injection (OXYFENAC LA)

    Pondok Description:

    Komposisi Unggal ml ngandung Oxytetracycline 200 mg, Diclofenac Natrium 5 mg. Karakter Ieu mangrupa cairan warna Amber. Indikasi suntik nyaéta antibiotik spektrum lega, anti radang, antipyretic na analgesic. éta tindakan on gram positif sarta gram-négatip mikro-organisme. Ieu utamana sénsitip kana neumococcus, streptococci, bagian tina Staphylococcus nu, bacillus anthracis, bacillus tetani, E.coli, salmonellae, jsb dosage & Administrasi administer ku intramuscular jero dina ...


    jéntré produk

    Tags produk

    komposisi

    Unggal ml ngandung Oxytetracycline 200 mg, Diclofenac Natrium 5 mg.

    ?

    perbawa

    Ieu mangrupa cairan warna Amber.

    ?

    indikasi

    suntik nu mangrupa antibiotik spektrum lega, anti radang, antipyretic na analgesic.

    éta tindakan on gram positif sarta gram-négatip mikro-organisme. Ieu utamana sénsitip kana neumococcus, streptococci, bagian tina Staphylococcus nu, bacillus anthracis, bacillus tetani, E.coli, salmonellae, jsb

    ?

    Dosage & Administrasi

    Administer ku suntikan intramuscular jero.

    dosis nyaeta 1 ml / 10 kg bodyweight.

    produk nu disarankeun pikeun administrasi single ka 3-5 poé.

    dosis dianjurkeun maksimum dina hiji loka:

    Sapi: 20ml

    Domba, embe: 5ml

    ?

    Balukar samping

    pamakéan jangka panjang bisa ngabalukarkeun inféksi jeung vitamin ganda deficiencies.

    ?

    warnings

    suntik henteu dimaksudkeun pikeun ucing, anjing jeung kuda. Sakuduna teu dibikeun ka sato di telat kakandungan, sato jeung Karuksakan parna tina ati jeung ginjal.

    ?

    Periode ditarikna

    Daging: 28 poé. ?

    Susu: 7 poé.

    ?

    panyimpenan

    Nyimpen di kmu garing tempat dihandap 25 ℃.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !
    在线看片免费人成视频久网_av在线亚洲男人的天堂_又紧又黄的免费视频网站_11孩岁女被A片