<nav id="wc48c"></nav>
  • <source id="wc48c"><bdo id="wc48c"></bdo></source>
  • <small id="wc48c"><table id="wc48c"></table></small>
    mobile station

    ANALTONG 30 Dipyrone Injection (Analgin Injection) 30%

    Pondok Description:

    Komposisi: Unggal ml ngandung analgin 300mg. Déskripsi: N / A indikasi: Antipyretic, agén antalgic. Perlakuan keur nyeri muscular, rematik, kasakit muriang jeung nyeri hernial. Peta Pharmacological: produk bisa tetep kasaimbangan ilangna panas jeung panas produksi organisme jeung ngajaga hawa normal ku exerting pangaruh na dina suhu awak régulasi puseur sahiji sato 'posterior hipotalamus, sahingga boga épék muriang relieving kuat. Na feve ...


    jéntré produk

    Tags produk

    komposisi:?

    Unggal ml ngandung analgin 300mg.

    déskripsi : N / A

    indikasi:

    Antipyretic, agén antalgic. Perlakuan keur nyeri muscular, rematik, kasakit muriang jeung nyeri hernial.

    Peta Pharmacological:

    produk nu bisa ngajaga kasaimbangan ilangna panas jeung panas produksi organisme jeung ngajaga hawa normal ku exerting pangaruh na dina suhu awak régulasi puseur sahiji sato 'posterior hipotalamus, sahingga boga épék muriang relieving kuat. Na muriang pangaruh relieving nyaéta tilu kali ti amidopyrine urang, sarta eta oge boga pangaruh anti radang jeung pangaruh analgesic kuat. Ieu bisa dipaké pikeun enterospasm, peujit ngembangna na stomachache inhibiting kalawan kualitas hade euweuh pangaruh kana enterocinesia normal terusan peujit urang.

    Pamakéan sarta administrasi:

    administrasi Intramuscular: Equine, sapi: 3-10g. Embe, domba: 1-2g. Anjing: 0.3-0.6g.

    administrasi ka jero nadi: Equine, sapi: 3-6 g.

    éfék samping na contraindication: N / A

    pacegahan:

    1. Teu cocog pikeun suntik di titik akupungtur, hususna keur situs gabungan. Pikeun nyegah amyotrophy na halangan tina fungsi gabungan.

    2. Dont ngagabungkeun jeung chloropromazine pikeun nyegah turun akut tina suhu awak;

    3. Dont ngagabungkeun jeung barbiturates na phenylbutasone, sabab interaksi unggal énzim pangaruh séjén microsomes.

    waktos ditarikna:

    Sateuacan meuncit 28 poé, susu 7 poé.

    Neundeun jeung waktu kadaluwarsa :

    Nempatkeun di tiis, tempat garing, jauh ti sinar panonpoé langsung.

    3 taun


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !
    在线看片免费人成视频久网_av在线亚洲男人的天堂_又紧又黄的免费视频网站_11孩岁女被A片