• <samp id="2ks8q"><bdo id="2ks8q"></bdo></samp>
    <nav id="2ks8q"><strong id="2ks8q"></strong></nav>
  • <bdo id="2ks8q"><small id="2ks8q"></small></bdo>
  • <label id="2ks8q"><optgroup id="2ks8q"></optgroup></label>
  • <tr id="2ks8q"></tr>
  • <menu id="2ks8q"></menu>
  • <dd id="2ks8q"><small id="2ks8q"></small></dd>
  • <menu id="2ks8q"></menu>
  • <samp id="2ks8q"></samp>
    mobile station

    CEPHATONG Cefalexin Injection 20%

    Pondok Description:

    Komposisi Unggal ml ngandung cephalexin 200mg. Karakter Ieu mangrupakeun bodas susu ka gantung minyak yellowish. éta baris jadi stratifikasi sanggeus masih nangtung. Indikasi Pikeun terapi antibiotik dina sapi, domba, anjing jeung ucing. Cephalexin mangrupakeun cephalos lega-spéktrum porin antibiotik mibanda aktivitas baktéri ngalawan rupa-rupa baktéri gram positif sarta gram-négatip. Pikeun pengobatan inféksi disababkeun ku organisme sénsitip cephalexin dina sapi, domba, ucing jeung anjing. Dosage & Adminis ...


    jéntré produk

    Tags produk

    komposisi

    Unggal ml ngandung cephalexin 200mg.

    perbawa

    Ieu mangrupakeun bodas susu ka gantung minyak yellowish.

    éta baris jadi stratifikasi sanggeus masih nangtung.

    indikasi

    Pikeun terapi antibiotik dina sapi, domba, anjing jeung ucing.

    Cephalexin mangrupakeun cephalos lega-spéktrum porin antibiotik mibanda aktivitas baktéri ngalawan rupa-rupa baktéri gram positif sarta gram-négatip.

    Pikeun pengobatan inféksi disababkeun ku organisme sénsitip cephalexin dina sapi, domba, ucing jeung anjing.

    Dosage & Administrasi

    Catt le, domba: keur suntik intramuscular dina satengah anterior beuheung.

    Anjing jeung ucing: keur administrasi intramuscular atanapi subcutaneous.

    réaksi jaringan bisa lumangsung di loka suntik. Urut situs ion nyuntik sanggeus administrasi.

    Laju dosis disarankeun:

    Catt le: 10 mg / kg (1ml per 20 kg) sakali poean nepi ka 5 poé.

    Domba: 10 mg / kg (1 ml per 20 kg) sakali poean nepi ka 5 poé.

    Anjing jeung ucing: 10 mg / kg (1 ml per 20kg) sakali poean nepi ka 5 poé.

    Kontra-indikasi, ?Warnings, etc.

    Kontra-dituduhkeun dina kasus dipikawanoh tina hypersensitivity mun penicillins. Ulah nyuntik intravenously.

    Ngatur Kawaspadaan:

    Paparan cephalexin bisa ngakibatkeun hypersensitivity (alergi) di handap suntik, inhalation, ingestion atanapi kontak kulit. Ulah nanganan produk ieu lamun nyaho anjeun s ensitised, atawa lamun geus disarankan henteu dianggo kalayan olahan misalna.

    Periode ditarikna

    Daging: 28 poé.

    Susu: 3 poé.

    ngawakilan

    Dina botol kaca 100ml.

    panyimpenan

    Nyimpen di kmu garing tempat dihandap 25 ℃, ngajaga tina lampu.

    hal nu sah

    2 taun.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !
    大陆少妇一级A片_国产成人av不卡免费观看_成年无码专区在线蜜芽tv_伊人久久大香线蕉综合