<nav id="wc48c"></nav>
 • <source id="wc48c"><bdo id="wc48c"></bdo></source>
 • <small id="wc48c"><table id="wc48c"></table></small>
  mobile station

  ANALTONG 25 Analgin Injection 25%

  P?rshkrim i shkurt?r:

  Perberja ?do ml p?rmban dipyrone 250mg. Indikacione Antipiretik, agjent antalgjik. Trajtim p?r dhimbje muskulare, reumatizma, s?mundjet ethe dhe dhimbje hernial. Veprimi farmakologjike Produkti mund t? mbaj? ekuilibrin e eliminimit t? ngrohjes dhe ngrohjes prodhimit t? organizmit dhe p?r t? ruajtur temperatur?n normale duke ushtruar ndikimin e saj n? qend?r rregullimin e temperatur?s trupore e hypothalamus pasm? t? kafsh?ve, dhe k?shtu ka efekte t? forta ethe leht?simin. Efekti i saj Relieving ethe ?sht? ...


  Detail Product

  Produkt Tags

  p?rb?rje

  Secili ml p?rmban dipyrone 250mg.

  Indikacionet

  Antipiretik, agjent antalgjik. Trajtim p?r dhimbje muskulare, reumatizma, s?mundjet ethe dhe dhimbje hernial.

  Efektet farmakologjike

  Produkti mund t? mbaj? ekuilibrin e eliminimit t? ngrohjes dhe ngrohjes prodhimit t? organizmit dhe p?r t? ruajtur temperatur?n normale duke ushtruar ndikimin e saj n? qend?r rregullimin e temperatur?s trupore e hypothalamus pasm? t? kafsh?ve, dhe k?shtu ka efekte t? forta ethe leht?simin. Ethet leht?simin Efekti i saj ?sht? tre her? m? e amidopyrine-t?, dhe ajo gjithashtu ka efekt anti-inflamator dhe efekt t? fort? analgjezik. Ajo mund t? p?rdoret p?r enterospasm, zorr?t zgjerimin dhe stomachache pengon me cil?si t? mir? t? pa ndikim n? enterocinesia normale kanalit zorr?ve s?.

  Dozimi dhe Administrimi

  Administrimi intramuskular.

  Per trajtimit, kal? dhe bag?tia: 3 - 10g.

  Dele dhe dhi: 1 - 2g. Qen: 0.3 - 0.6g.

  koha t?rheqja

  Para therje 28 dit?.

  Qum?sht: 7 dit?.

  Masat paraprake

  1. Jo t? p?rshtatshme p?r injeksion n? pik? akupunkture, sidomos p?r vend t? p?rbashk?t. P?r t? parandaluar amyotrophy dhe pengim t? funksionit t? p?rbashk?t.

  2. Mos kombinoni me chloropromazine p?r t? parandaluar t? zbres? akute t? temperatur?s trupore.

  3. Mos e kombinuar me barbiturate dhe phenylbutasone, sepse nd?rveprimit ?do ndikim enzim? tjet?r t? microsomes.

  ?

  ruajtje

  Shitore n? nj? vend t? fresk?t, e that?, larg nga rrezet e diellit direkte.

  ?

  prezantim

  N? nj? 50ml ose shishe qelqi 100ml.

  ?

  vlefshm?ri

  3 vjet.


 • Previous:
 • Next:

 • WhatsApp Online Chat !
  在线看片免费人成视频久网_av在线亚洲男人的天堂_又紧又黄的免费视频网站_11孩岁女被A片