<nav id="wc48c"></nav>
  • <source id="wc48c"><bdo id="wc48c"></bdo></source>
  • <small id="wc48c"><table id="wc48c"></table></small>
    mobile station

    OXYFENTONG Oxytetracycline 20% + Diclofenac sodium 0.5% Injection (OXYFENAC LA)

    Short Description:

    Komposisi Saben ml ngandhut Oxytetracycline 200 mg, Diclofenac Sodium 5 mg. Karakter Iku Cairan kuning werna. Indikasi injeksi punika antibiotik spektrum sudhut, anti-natoni, antipiretik lan analgesik. Tumindak ing gram-positif lan gram-negatif mikro-organisme. Iku utamané sensitif neumococcus, streptococci, bagéan saka staphylococcus ing, Bacillus anthracis, Bacillus tetani, E.coli, salmonellae, etc. Dosis & Administrasi ngurus dening intramuscular jero ing ...


    Detail produk

    Tags Product

    komposisi

    Saben ml ngandhut Oxytetracycline 200 mg, Diclofenac Sodium 5 mg.

    ?

    karakter

    Iku Cairan kuning werna.

    ?

    indikasi

    injeksi punika antibiotik spektrum sudhut, anti-natoni, antipiretik lan analgesik.

    Tumindak ing gram-positif lan gram-negatif mikro-organisme. Iku utamané sensitif neumococcus, streptococci, bagéan saka staphylococcus ing, Bacillus anthracis, Bacillus tetani, E.coli, salmonellae, etc.

    ?

    Dosis & Administrasi

    Ngleksanakake dening injeksi intramuskular jero.

    Ing dosis 1 ml / 10 kg bodyweight.

    Prodhuk dianjurake kanggo administrasi siji kanggo 3-5 dina.

    dosis dianjurake maksimum ing salah siji situs:

    Sapi: 20ml

    Wedhus, wedhus: 5ml

    ?

    sisih efek

    nggunakake long-term bisa nimbulaké infèksi lan vitamin pindho cacat.

    ?

    bebaya

    injeksi wis ora dimaksudaké kanggo cats, asu lan jaran. Sampeyan ngirim ora bakal diwènèhaké kanggo kéwan ing pungkasan meteng, kéwan karo kerusakan abot saka pepati lan ginjel.

    ?

    Periode total

    Daging: 28 dina. ?

    Susu: 7 dina.

    ?

    Lumbung

    Simpen ing kelangan lan garing Panggonan ngisor 25 ℃.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !
    在线看片免费人成视频久网_av在线亚洲男人的天堂_又紧又黄的免费视频网站_11孩岁女被A片