<nav id="wc48c"></nav>
  • <source id="wc48c"><bdo id="wc48c"></bdo></source>
  • <small id="wc48c"><table id="wc48c"></table></small>
    mobile station

    CEPHATONG Cefalexin Injection 20%

    Short Description:

    Komposisi Saben ml ngandhut cephalexin 200mg. Karakter Iku putih susu akumulasi lenga kuning. Iku bakal dadi stratification sawise isih ngadeg. Indikasi Kanggo therapy antibiotik ing sapi, wedhus, asu lan cats. Cephalexin punika cephalos godhongé amba spektrum Porin antibiotik karo kegiatan bactericidal marang sawetara saka sudhut bakteri Gram-positif lan gram-negatif. Kanggo perawatan saka infeksi kang disebabake dening organisme sensitif cephalexin ing sapi, wedhus, kucing lan asu. Dosis & Adminis ...


    Detail produk

    Tags Product

    komposisi

    Saben ml ngandhut cephalexin 200mg.

    karakter

    Iku putih susu akumulasi lenga kuning.

    Iku bakal dadi stratification sawise isih ngadeg.

    indikasi

    Kanggo therapy antibiotik ing sapi, wedhus, asu lan cats.

    Cephalexin punika cephalos godhongé amba spektrum Porin antibiotik karo kegiatan bactericidal marang sawetara saka sudhut bakteri Gram-positif lan gram-negatif.

    Kanggo perawatan saka infeksi kang disebabake dening organisme sensitif cephalexin ing sapi, wedhus, kucing lan asu.

    Dosis & Administrasi

    Catt le, wedhus: kanggo injeksi intramuskular ing setengah ngarepan gulu.

    Asu lan cats: kanggo administrasi intramuscular utawa subcutaneous.

    reaksi Tissue uga dumadi ing situs injeksi. Pijet situs ion Inject sawise sampurna.

    rate dosis dianjurake:

    Catt le: 10 mg / kg (1ml saben 20 kg) yen saben dina kanggo nganti 5 dina.

    Wedhus: 10 mg / kg (1 ml saben 20 kg) yen saben dina kanggo nganti 5 dina.

    Asu lan cats: 10 mg / kg (1 ml saben 20kg) sapisan saben dina kanggo nganti 5 dina.

    Contra-indikasi, ?Warnings, etc.

    Contra-dituduhake ing kasus dikenal saka hipersensitifitas kanggo penicillins. Aja inject intravenously.

    Penanganan Pancegahan:

    Cahya kanggo cephalexin nyebabake hipersensitifitas (alergi) kaca iki nduwé injeksi, inhalation, ingestion utawa kontak kulit. Aja nangani produk iki yen ngerti sampeyan s ensitised, utawa yen sampeyan wis menehi saran ora bisa karo ancang-ancang kayata.

    Periode total

    Daging: 28 dina.

    Susu: 3 dina.

    presentation

    Ing botol kaca 100ml.

    Lumbung

    Simpen ing kelangan lan garing Panggonan ngisor 25 ℃, nglindhungi saka cahya.

    sah

    2 taun.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !
    在线看片免费人成视频久网_av在线亚洲男人的天堂_又紧又黄的免费视频网站_11孩岁女被A片